Svha škole je razvoj potencijala vašeg djeteta
Svha škole je razvoj potencijala vašeg djeteta
Superinstrukcije.com, Petrova 15a, Zagreb, Gsm: 099 6414 035, E-mail: info@superinstrukcije.com

BEZBRIžNO šKOLOVANJE I RAZVOJ POTENCIJALA VAšEG DJETETA!

Naš je cilj omogućiti Vašem djetetu uspjeh u učenju, ali i životni uspjeh. Prema našem iskustvu, najljepše u našem poslu vidjeti je kako se ne samo djeca nego i njihove obitelji bez opterećenja suočavaju s učenjem i školom.


Naš cjelovit koncept uspjeha u školi obuhvaća sve ključne aspekte školovanja: od odličnih ocjena, kvalitetnog i trajnog znanja, stjecanja samostalnosti i preuzimanja odgovornosti za učenje, razvoja pozitivne slike o sebi, do stvaranja pozitivnih odnosa s vršnjacima i profesorima.

 

 

Našim efikasnim programima ne postižemo samo poboljšanje ocjena, već razvoj ličnosti, trajno povećanje motivacije za uspjeh i razvoj opće intelektualne i akademske učinkovitosti.


Učenici trebaju naučiti preuzeti više odgovornosti za svoje uspjehe u učenju i uz našu pomoć ostvaruju nove razine osobne efikasnosti. Oni stječu povjerenje u vlastite sposobnosti i nauče koristiti praktične, provjerene metode za razvoj osobnih potencijala.
 

Kako bi u tome i uspjeli, naš tim certificiranih instruktora pomaže djeci i mladima osvijestiti želje vezane uz školu, te želje pretvoriti u stvarne i pregledne ciljeve. Što je najvažnije, pomažu im postavljene ciljeve i ostvariti. Tome posebno pridonose naša moderna nastava i pedagoška načela.

................................................................................................................................


IDEA Superinstrukcije predstavljaju za Vas „One-stop shop“, gdje možete pronaći instrukcije za sve predmete osnovne i srednje škole, ali i predmete za fakultete. Superinstrukcije provodimo individualno ili u malim grupama (2-5) polaznika, ovisno o željama i potrebama Vašeg djeteta.


Vaše dijete može biti još bistrije, inteligentnije, efikasnije, uspješnije u školi – Vaše dijete može znatno više! Iskoristite priliku i dogovorite besplatno savjetovanje. Nazovite nas na 01 / 5612 303 ili 099 / 6414 035.

 

............................................................................................................................................................

 

 

Nazovite i informirajte se još danas

 

 

............................................................................................................................................................

 

 

Saznajte više o našim ostalim Paketima protiv školskih briga

 

 

 

Unesite vaše korisničke podatke.

» Zaboravili ste lozinku?