Izvrsni đaci i studenti imaju jednu tajnu - nas!
Izvrsni đaci i studenti imaju jednu tajnu - nas!
Superinstrukcije.com, Petrova 15a, Zagreb, Gsm: 099 6414 035, E-mail: info@superinstrukcije.com

PRIPREME ZA TESTOVE

Vaše dijete redovito dobiva slabe ocjene na testovima znanja? Ponekad dobiva nisku ocjenu iako je učilo i znalo? Razvila se određena "ispitna anksioznost", stres na testovima koji vodi do blokade znanja i loših ocjena? Vaše dijete se boji testova ili škole?

 

Testovi i ispiti su važni trenutci za svakog đaka i studenta o kojem ovisi ne samo ocjena već i osjećaj uspjeha i samopouzdanja. Za uspjeh u ispitnoj situaciji je za đaka ključno ostati sabran, koncentriran, te sposoban točno prisjetiti se ispitivanog znanja. Osnovni preduvjet je naravno dobra priprema, prije svega kvalitetno učenje koje osigurava dobro razumijevanje gradiva, ali i dobro memoriranje važnih podataka.

 


Ciljane priprema za pojedine testove

 

Naši programi pripreme testova i ispita obuhvaćaju ne samo ponavljanje relevantnog ispitnog gradiva, već i produbljivanje, dodatno pojašnjavanje, te mnemotehničko obrađivanje gradiva. Na taj način osiguravamo da đak na ispitu raspolaže kvalitetnim znanjem, te je sposoban dosjetiti se svih važnih informacija.
 

 

Poduke u strategijama rješavanja testova

 

Osim toga, svakako treniramo đaka za sam test, te mu prenosimo dodatne tehnike i strategije rješavanja testova, te nošenja s emocionalnim usponima i padovima. Time omogućujemo đaku da pristupi ispitu smireno, s punom koncentracijom i bez ispitne anksioznosti.

 

................................................................................................................................
 

 

IDEA Superinstrukcije - Sve na jednom mjestu!

 
IDEA Superinstrukcije predstavljaju za Vas „One-stop shop“, gdje možete pronaći instrukcije za sve predmete osnovne i srednje škole, ali i predmete za fakultete. Superinstrukcije provodimo individualno ili u malim grupama (2-5) polaznika, ovisno o željama i potrebama Vašeg djeteta.
 

 

Vaše dijete može biti još bistrije, inteligentnije, efikasnije, uspješnije u školi – Vaše dijete može znatno više! Iskoristite priliku i dogovorite besplatno savjetovanje. Nazovite nas na 01 / 5612 303 ili 099 / 6414 035.

 

............................................................................................................................................................

 

 

Nazovite i informirajte se još danas

 

 

............................................................................................................................................................

 

 

Saznajte više o našim ostalim Paketima protiv školskih briga

 

 

Unesite vaše korisničke podatke.

» Zaboravili ste lozinku?