Vrhunske poduke iz svih predmeta osnovne i srednje škole
Vrhunske poduke iz svih predmeta osnovne i srednje škole
Superinstrukcije.com, Petrova 15a, Zagreb, Gsm: 099 6414 035, E-mail: info@superinstrukcije.com

Nastavni predmeti

Uspjeh u školi

Uspjeh u školi

Uspjeh u školi zahtijeva od đaka uspješno učenje cijelog niza predmeta. Rijetki međutim uspijevaju biti izvrsni u svim predmetima. Matematika je još uvijek apsolutni favorit predmet što se tiče traženja instrukcija. Mnogi također traže instrukcije i iz fizike, kemije, biologije, ali i hrvatskog i engleskog jezika, jer

 

Zbog toga nudimo Superinstrukcije iz praktički svih predmeta osnovne i srednje škole.

Osnovna škola

Djeca osnovne škole zahtijevaju poseban način ophođenja, te pažljive, pedagoški i metodički prilagođen način poučavanja. Za djecu nižih razreda osnovne škole smo razvili poseban nastavni program koji omogućuje lakše učenje i stjecanje znanja na zanimljiv i zabavan način. Na taj način održavamo koncentraciju djece na visokoj razini, te se povećava motivacija za učenje.

 

Kako bismo mogli optimalno pomoći vašem osnovnoškolcu, potrebno je na početku napraviti detaljnu dijagnostiku znanja. Na temelju toga izrađujemo individualni plan i program razvoja koji redovito pratimo i aktualiziramo.

 

Za osnovnoškolce možemo ponuditi instrukcije iz praktički svih predmeta:

Srednja škola

Gotovo svaki đak tijekom školovanja barem povremeno traži instrukcije. Dok u prvim razredima osnovne škole roditelji ili stariji brat / sestra još mogu pomoći, u srednjoj školi nastavno gradivo postaje toliko zahtjevno da privatne poduke ne uspijevaju osigurati pravu pomoć. Također, svi roditelji su iskusili da se u osobnim instrukcijama učenje i druge stvari vrlo brzo isprepletu, koncentracija brzo pada, kvaliteta učenja je niska.


Zbog toga su u srednjoj školi potrebne profesionalne instrukcije koje provode posebno metodički i pedagoški trenirani stručni instruktori. Srednjoškolcima možemo osigurati instrukcije iz praktički svih predmeta, između ostalog:

IDEA Superinstrukcije - Sve na jednom mjestu!

IDEA Superinstrukcije predstavljaju za Vas „One-stop shop“, gdje možete pronaći instrukcije za sve predmete osnovne i srednje škole, ali i predmete za fakultete. Superinstrukcije provodimo individualno ili u malim grupama (2-5) polaznika, ovisno o željama i potrebama Vašeg djeteta.

Da li tražite instrukcije iz nekih predmeta koje ovdje nismo naveli? Svakako nas posjetite i iskoristite neobavezno, besplatno savjetovanje ili nas nazovite na 01 / 5612 303 (ili 099 / 6141 035). Sigurno možemo i vašem djetetu pomoći!

 

............................................................................................................................................................

 

 

Nazovite i informirajte se još danas

 

 

............................................................................................................................................................

 

 

Saznajte više o našim ostalim Paketima protiv školskih briga

 

 

Unesite vaše korisničke podatke.

» Zaboravili ste lozinku?